Review: The Death of Stalin

Oct. 21st, 2017 09:05 pm
briarwood: Gal Godot as Wonder Woman (Default)
[personal profile] briarwood
Russian history is not my best subject. I know about the revolution and a little about the events that followed but virtually nothing after 1945. So the historical inaccuracies in this won't bother me.


Continued on my blog

Review: Geostorm

Oct. 21st, 2017 08:16 pm
briarwood: Gal Godot as Wonder Woman (Default)
[personal profile] briarwood
According to my favourite reviewer, Mark Kermode, Geostorm "takes stupid to a whole new level. You can feel any sense of intelligence you have sort of seeping out of your ears as your eyes roll backwards and you think...this whole thing is one gargantuan joke."

Oh, boy, I can't wait!


Continued on my blog

Well good lord....

Oct. 19th, 2017 07:11 pm
mab_browne: Auckland beach, pohutukawa and a view of Rangitoto from a painting by Jennifer Cruden (Kiwiana)
[personal profile] mab_browne
Apparently we have a Labour/NZ First coalition. Colour me surprised, although certainly not unhappy. I'd have thought that Winston's Blue Rinse support would have had him going with the Nats, although policy-wise Labour is a better fit. Now to see if Jacinda Ardern can wrangle him any better than his past coalition partners.

Interesting times, indeed, although thankfully on a smaller scale than some.

Purkamisen turhuudesta

Oct. 18th, 2017 10:18 pm
virrvarr: Totuus. (Default)
[personal profile] virrvarr
Noni. Suomalaisessa larp-skenessä on taas kuultu rankka totuus, ja se on se, että loppubriiffit on perseestä. Ne on paskaa eikä niitä pidä pitää lainkaan, sillä yks poikapolo niitä raivolla inhoaa ja ne on kauheita eikä ratkase mitään eikä ole ollenkaan tarpeen. Tämä on nyt totuus, ja jos toisin luulit niin väärässäpä oot.

Voisin mennä metaksi ja kritisoida alkuperästä kirjotustaki vaikka kuinka pitkälle koska ihanko oikeasti tämä on nyt se juttujen taso, joita suomalainen roolipeliblogi tahtoo tarjota? Että tätäkö meidän, suomalaisten roolipelaajien, nyt sitten pitää kuluttaa. Eipä sillä, ilmaseksi kun tehdään niin eihän sitä voi julkasta muuta ku se mitä tarjotaan, mutta huh heijakkaa.

Kun nyt on tarpeen jokaisen avata henkilökohtaisia tuntojaan loppubriiffejä kohtaan niin kerrottakoon että itsekin vihaan. En muista loppubriiffiä jossa olisi ollut kivaa tai jossa olisin mielenkiinnolla ihmisten juttuja kuunnellut - en pelaajana enkä kyllä pelinjohtajanakaan, koska oon silleen kylmä ja tunteeton. Se ei kuitenkaan poista sitä, etteikö loppubriiffit ois aika olennaisia. On ihan helvetin tärkeää, että pelien jälkeen on tilaisuus purkaa kokemuksia, vaikka kuinka oiski pintapuolinen ja huolimaton raapasu.

(Silleen mitenkään kaivelematta, mutta olin joitakin vuosia sitten alkuperäsen jutun kirjottajan pelissä, jossa tunsin tasan yhden tyypin. Pelissä ei ollut minkäänlaista purkua tai oikeastaan mitään ohjattua toimintaa pelin jälkeen. Ei siis mitään. En tuntenut ketään, muistaakseni tuntemanikin tyyppi lähti melko aikaisin, en tienyt pelipaikasta mitään. En päässyt puhumaan kenellekään, koska kaikki olivat niin kiireellä juttelemassa omien kavereidensa kanssa enkä uskaltanut silloin (enkä kyllä vieläkään) tunkea tilanteisiin joihin minua ei erityisesti kutsuta. Sain sitten yksin pimeässä etsiä jostain yöpaikan ja aika paniikilla haparoin itselleni kyydin seuraavaksi aamuksi junalle. Ei ollut mitenkään päin hyvä ratkaisu sekään.)

On tietenki ihan selvää, ettei mikään ratkasu sovi kaikille. Ei tule olemaan sellaista peliä saatika sellaista loppubriiffiä, johon jokainen osallistuja olisi tyytyväinen. Mutta ei silti voi vastuullinen pelinjohtaja jättää pelaajiaan yksin pelin jälkeen, eikä minulle ole vielä ainakaan taivaasta laskeutunut parempaa suunnitelmaa käsitellä edes pintapuolisesti kaikkien toimia muuten kuin kasaamalla pelaajat yhteen ja puhuttamalla kaikkia edes parin sanan verran ääneen. Siinä ehtii myös bongata uudelleen ne naamat, joiden kanssa varsinaisesti pelasi ja joiden kanssa haluaa selvitellä vielä jotain lisää, ja loppubriiffin jälkeen siivouksen ja saunomisen yhteydessä sen voikin sitten mukavasti suoritella siinä.

Itselleni loppubriiffien jälkeinen vapaa hengailu on yleensä sitä hirveintä aikaa. Varmasti lukuisista syistä johtuen olen viime vuosina kokenut lähinnä negatiivisia tai mitäänsanomattomia larppeja, jotka ovat jättäneet lähinnä valtavan halun paeta paikalta mahdollisimman nopeasti. Koska fyysinen todellisuus on rankka rajoittava tekijä, enkä ole koskaan yksin liikkeellä, en pääse lähtemään pelipaikalta omien halujeni mukaisesti, vaan joudun kulkemaan ympäri pelipaikkaa etsien jotain huonetta, jossa ei puhuttaisi pelistä. Sitä todella harvoin löytyy. Haluaisin, että pelaamisen jälkeen kestän vielä loppubriiffin, mutta sitten minun ei tarvitsisi kuulla pelistä mitään ennen kuin itse tahdon. En kuitenkaan oikein osaa sulattaa maailmankuvaa, jossa loppubriiffiä vaan ei olisi.

Ei loppubriiffien ole pakko kestää ikuisuuksia, eikä kaikkia toki tarvitsisi pakottaa osallistumaan niihin. Mutta erityisesti ensikertalaisille tai sellaisille, jotka eivät tunne muita pelaajia, ne on melkoinen henkireikä. Alkuperäsessä artikkelissa kirjoittaja kertoi, kuinka hän mieluummin käy asiat läpi kanssapelaajien kanssa sitten myöhemmin - kaunis ajatus, jos se vain on mahdollista. Usein ei ole. Aika monelle on larpin jälkeinen tila se ainoa, jossa näitä voi käsitellä. Saattaa asua eri kaupungissa kuin kanssapelaajat, ei ehkä tunne larpin ulkopuolella eikä välttämättä välitäkään tuntea. Sekään ei ole väärin.

On hyvä, että vaihtoehtoisia purkutapoja tulee koko ajan enemmän. Mainiota, että larppaajat alkavat hyväksyä myös kirjallisen palautteen antamisen. Facebook-ryhmät ovat ilmeisesti kovasti nyt suosiossa. Itse inhoan niitä, joten itseäni ne eivät pelasta. Ainakin ne pelaajaryhmät, joissa itse olen ollut, ovat mielestäni vain loppubriiffien turhimpien osien toistoa ja suurennusta: kiitos ja kiitos ja kiitos, itselläni oli niin mahtavaa ja ihanaa ja voi kiitos kiitos, olipa mahtavaa. Kun larppikokemus omalta osalta tuntui lähinnä ajan ja rahan haaskaukselta, ei toisten vuolaiden ja positiivisten avautumisten lukeminen kyllä helpota yhtään mitään. Loppubriiffi on ainakin melko nopeasti ohi, facebook-ryhmän ilmoituksia voi kilahdella vielä viikonkin päästä (ja joo, osaan laittaa ilmoitukset pois päältä. Teenkin niin aina, mutta muutamia avautumisia ehtii silti aina tulla - ilmoitukset kun on jotensakin pakko pitää päällä ennen peliä, jos haluaa pysyä kärryillä mitä tapahtuu. Mutta se on jo toisen avautumisen aihe se!).

Niin. En tiedä tuliko tässä nyt yhtään järkevää ajatusta mutta jostain syystä otin taas ihan turhan valtavia kierroksia siitä alkuperäisestä postauksesta että piti puhista :D Ehkäpä aamulla unien jälkeen jaksan lukea uudelleen.

Mutta MITEN HYVÄ LOPPUBRIIFFI OIKEIN PIDETÄÄN.

Gosh has it been that long

Oct. 17th, 2017 05:48 pm
mab_browne: Auckland beach, pohutukawa and a view of Rangitoto from a painting by Jennifer Cruden (Kiwiana)
[personal profile] mab_browne
It's not that I'm not about, I'm just not chatty. Except for Tumblr, which does not count on the communication front. Chat on Chatzy does, but it's not DW/LJ. Ah well.

Have some link stuff:The Beeb mined this one for human interest too - oh, we wacky Kiwis, right? :-)

There is new Maiden Rose coming, still doujinshi, but I'm forever grateful that their creator still loves Klaus and Taki as much as I do.

http://scarletmanuka.tumblr.com/post/166403608481

And I even posted about TS. Who'd a thunk?

http://scarletmanuka.tumblr.com/post/165958569416

Icons: The Sentinel

Oct. 15th, 2017 08:44 am
stargatesg1971: (jim-blair-brown-tones)
[personal profile] stargatesg1971
Here's some icons I’ve made based on the 'Fool Me Twice, Languages, Poachers, Upside Down, The Trance, Duo, Most Wanted, Multiply ' challenges on ts_icontest. I've included a couple of full size versions of the multiply icons at the end, so you can get the full effect of them as I believe some of it was lost in conversion.

Total Icon Count: 77

Teasers:

Icons Here! )

FULL VERSIONS (CLICK TO ENLARGE)

Okay, Here we Go Again

Oct. 14th, 2017 09:39 am
aerianya: (Default)
[personal profile] aerianya
Can't seem to get back in the swing of posting. Missed too many birthdays to count and replying to replies and letting people know how much I appreciate you all. Reading almost every day for a few minutes before work, but I so wish DW had a phone app.
I bring a little of my work home everyday (not really supposed to but sometime evaluating and lesson planning fall by the wayside if you can only get it done at naptime along with the cleaning and maybe someone can't sleep etc. My co teacher hurt her back shortly before we teamed up and can't really do much sooo...
A couple of weeks ago I posted on how much I love my job, it really is all about the kids and the staff is wonderful.
The director came in my room the other day to talk to me and you know that feeling "Oh, Lord what did I do?" she said she wanted to offer me a CDL position which is what I was at the other centers. She told me I was gonna get a little extra training (usually front desk and closing stuff) the same as I did before just a few extra duties. Then she dropped the bomb...a $4 per hour increase. Wow, I'm figuring when does my training start lets get this show on the road! Right?
It was already in my check for the last pay period!
I can't tell you how that made me feel after working in a center that could only find fault and discourage so they didn't have to give a $.50 increase yearly.
I would have happily kept working here for the wage I was receiving, but to feel so appreciated is amazing.
Now our curriculum coordinator gave me homework...I'm to watch Dr Horrible's Sing Along Blog this weekend... yep those are the people I work with.

New Fic: Constantly on the Cusp

Oct. 10th, 2017 10:14 pm
snycock: (Default)
[personal profile] snycock
Yet another new fic based on the unofficial Sherlock Twitterverse.  This one features Sherlock in drag and is inspired by a conversation from May 1 when Sherlock talked about dressing in drag for a case. 

Title: Constantly on the Cusp
Fandom: Sherlock BBC (Twitterverse)
Rating: Explicit/NC-17
Category: Slash (Sherlock/John)
Word count: 6592

Summary: John always knew that Sherlock was good at disguise.  But he didn't anticipate how strongly this one would affect him. 

Constantly on the Cusp

ancientsavvy: (Default)
[personal profile] ancientsavvy
MTAC - NCIS Fan Fiction Archive is moving to Archive of our Own (AO3.org)!!

I am very excited about this, it was fun to run the archives for the past decade and more but life has become too hectic and hackers too prevalent for me to continue. I'm happy that all the wonderful fic is going to have a new stable home with active maintenance. :-)

More details on what this means can be found here: http://www.transformativeworks.org/mtac-is-moving-to-the-ao3/

dear yuletide writer

Oct. 9th, 2017 03:03 pm
true_statement: Luna Lovegood (luna)
[personal profile] true_statement
Thank you for writing for me, and I hope you have fun. I ship the listed characters (including brothers!) and yuleporn is always welcome, but so long as there are overwhelming EMOTIONS (platonic or otherwise) I am a happy reader!

General likes and dislikes )
Beauty and the Beast (TV 1987) )
Buzzfeed Unsolved (Web Series) )
The Goblin Emperor - Katherine Addison )
The Martian (2015) )
Washington Capitals RPF )
Page generated Oct. 22nd, 2017 10:38 pm
Powered by Dreamwidth Studios